Cum faci fundraising?
Te putem invata cum sa strangi donatii pentru cauza ta

Decalog de fundraising

Planificarea. Cu cât planifici evenimentul de fundraising mai devreme, cu atât vei avea mai mult timp să strângi fonduri şi să îţi atingi obiectivele propuse.

Întocmeşte o listă cu toţi membrii familiei, prieteni, colegi de serviciu sau alte cunoştinţe, spune-le de ce vrei să ajuţi organizaţia, convinge-i să ofere o mână de ajutor fundaţiei și să sprijine acţiunea ta de stranger de fonduri.

Îndreaptă-te mai întâi către cei pe care îi recomandă generozitatea. Posibilitatea să ai un răspuns pozitiv este mare și acest lucru va aduce încredere ţie și prietenilor tăi.

Fii creativ și adaugă la e-mail o semnătură care să facă trimitere la această frumoasă iniţiativă. Adaugă o un îndemn , precum: “Alerg ca să-mi depășesc propriile mele limite. Gestul meu aduce mângâierea bolnavilor incurabili!” sau “Alerg alături de Team HOSPICE la Transmaraton. Vrei să mă susţii?”. Nu uita să adaugi linkul către profilul tău din pagina oficială a evenimentului.

Șeful trebuie neapărat să știe că faci bine în alergare! – Există posibilitatea ca angajatorul tău să fie interesat să afle mai multe despre iniţiativa ta și să te susţină. Dacă angajatorul este de acord să te susţină, poţi avea o discuţie și pe considerentul că ajutorul poate lua forma unei sponsorizări, poţi îndrăzni să ceri o sumă mai mare sau să propui ca suma de bani pe care vei reuși să o strângi să fie dublată de companie. Acţiunea ta poate stimula şi alţi angajaţi , iar firma poate deveni partenerul HOSPICE.

Fii mândru! De 30 de ani, HOSPICE Casa Speranţei oferă adulţilor cu boli incurabile și copiilor cu afecţiuni care limitează viaţa, acces gratuit la servicii specializate de îngrijire paliativă. Putem asigura continuitatea serviciilor noastre daca Oameni care cred în noi, înţeleg importanţa muncii noastre și calitatea serviciilor oferite vor continua să rămână alături de noi. Fiind unul dintre cei care ne susţin, vei fi un membru al marii familii HOSPICE. Îţi mulţumim!

Invită-ţi prietenii la mici evenimente. Evenimentele sunt distractive şi foarte eficiente în acţiunile de strângere de fonduri. Un eveniment inedit, va trezi interesul. Ai o idée? Discutăm pe marginea ei, ne sfătuim și vei reuși să organizezi un eveniment la care toţi cunoscuţii tăi vor dori să participe.

Mărturiile, fotografiile și filmuleţele pe care le faci în acţiunile tale vor demonstra și altor persoane că ai avut rezultate și scopul a fost atins. La rândul nostru, vom povesti despre efortul pe care l-ai depus și nu vom uita să-ti mulţumim de fiecare dată.

Nu uita, suntem alături de tine! Echipa de fundraiseri ai fundaţiei este dispusă să te îndrume, să îţi ofere răspunsuri la întrebări. Nu ezita să ne scrii un e-mail, la adresa fundraising@hospice.ro