Aleargă România

01 ian - 01 ian

“Aleargă România!” este un eveniment virtual cu kilometri reali, care încurajează stilul de viață activ și depășirea propriilor limite, și care se adresează atât celor cu experiență în sport, cât și celor care se află la început.

Nu este vorba despre o cursă competitivă, ci de o Comunitate de susținere reciprocă. Evenimentul oferă participanților atât o motivație suplimentară pentru a practica unul sau mai multe sporturi la alegere, cu frecvență, pe tot parcursul anului 2021, cât și informații interesante despre localitățile prin care vor „trece” în drumul spre finiș.

Participanții nu se întâlnesc la o linie de start reală, ci fiecare își face antrenamentele obișnuite în zona lui de domiciliu (unde și când dorește) și își convertește kilometrii din viața reală, încărcându-i treptat în contul său și avansând astfel pe harta virtuală a traseului înspre finiș. Se pot contabiliza inclusiv kilometrii realizați în cursele din lumea reală.

Puteți alege dintre 4 sporturi separatemers, alergare, ciclism, înot, iar pentru fiecare sport există mai multe opțiuni de distanță:

  • Mers: Tura dus (983 km), Tura dus-întors (1966 km);
  • Alergare: Tura dus (983 km), Tura dus-întors (1966 km), Tura circulară (3.004 km);
  • Ciclism: Tura circulară (3.004 km), Tura circulară dus-întors (6.008 km);
  • Înot: 100 km, 250 km sau 500 km.

Dacă doriți să fiți super-activi, puteți combina oricare două sau trei sporturi, cu orice opțiune de distanță; pentru opțiunile multiple, beneficiați de pachete de reduceri.

Evenimentul este oferit pe tot parcursul anului 2021: startul oficial va fi pe 1 ianuarie 2021, iar finișul pe 31 decembrie 2021. Înscrierile rămân deschise până pe 31 august 2021.

Toți participanții care completează distanța pentru care s-au înscris până pe 31 decembrie 2021, la ora 23:59 cel târziu, primesc statutul de Finisher și catarama personalizată sau medalia evenimentului, la alegere.

„Aleargă România!” este cu siguranță o provocare, dar una total realizabilă! Iată că acum aveți motivația de a face sport cu regularitate și ocazia de a câștiga și purta cu mândrie un simbol care dovedește că ați străbătut toată România! Important pentru noi toți este să ducem această provocare până la capăt; contează mai puțin cât de repede ajungem la linia de sosire, cât faptul că am găsit tăria, consecvența și determinarea pentru a persevera până la linia de sosire!

Inscrierile se pot face pe: https://aleargaromania.ro/