Bucharest 10K Grand Prix

17 iunie 2023 București

Alătură-te TeamHOSPICE pe 17 iunie la BCR Bucharest 10K Grand Prix. Alergi la apus într-o cursă scurtă pentru copiii care au nevoie de îngrijire paliativă.

Alergarea ta pentru SPERANȚĂ va deveni sprijin pentru obiectivul nostru de a construi un spital de îngrijire paliativă la Adunații Copăceni, pentru copiii cu boli incurabile și limitatoare de viață. Pentru copiii a căror copilărie e marcată de diagnostic grele, suferință, stigmatizare.

În cei 31 de ani de existență, HOSPICE Casa Speranței a adus alinare, demnitate și prețuirea fiecărei clipe de viață pentru peste 45.000 de copii și adulți cu boli incurabile.

Împreună, ducem speranța mai departe!

Înscrie-te acum!

Dată limită pentru înscrieri: 15 iunie

Alege cursa potrivită

Cursa 10km

Aleargă la apus într-o cursă memorabilă

Cursa 5km

Acceptă provocarea unei curse pline de energie

Ce trebuie să faci

Strânge minim 500 de lei printr-un profil de fundraising online sau poți depune suma direct în contul HOSPICE Casa Speranței:
RO59 BACX 0000 0002 7165 6000, Unicredit.

Nu ești singur în această aventură: poți strânge suma online, cu sprijinul prietenilor și cunoscuților tăi. Suntem convinși că știi mulți oameni de bine, care vor să ajute acolo unde e cea mai mare nevoie.

După ce te înscrii în Team HOSPICE noi îți facem cont pe platforma galantom.ro iar ție nu-ți rămâne de făcut decât să dai de veste că alergi pentru copiii și adulții cu boli incurabile îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței. Inspiră-i pe cei din jur să doneze pentru cursa ta!

Suntem o echipă, așa că îți stăm la dispoziție pentru informații suplimentare și te ajutăm cu ce ai nevoie în campania ta de fundraising.

Pentru mai multe informaţii, contactează-ne:

Ana Șulea

0737 300 895
ana.sulea@hospice.ro