Crosul HOSPICE 2019

13 iulie 2019 Aleea de sub Tâmpa, Brașov

Ne vedem la start?

Aleargă să faci bine. Cu pași mici, cu pași mari, în familie sau cu prietenii, pe distanțe scurte sau mai lungi. Aleargă TU pentru EI! Ei sunt copiii și adulții cu boli incurabile, prinși într-o cursă a cărei miză e însăși viața. De 10 ani alergăm pentru ei, pe Aleea de Sub Tâmpa, pentru a le oferi speranță și clipe senine.

EVENIMENT SPECIAL

Robert Hajnal aleargă 12 ore pe bandă, pentru stabilirea recordului național – CURSA BELAQVA

Cel mai bun ultramaratonist din România, Robert Hajnal este omul care face imposibilul posibil. Anul trecut a ieșit pe locul secund la cea mai populară competiție de alergare montană din lume, Ultra-Trail du Mont Blanc. În România, a câștigat toate cursele de ultramaraton la care a participat.

Crosul Aleargă TU pentru EI nu este un eveniment nou pentru Robert pentru că la ultimele două ediții s-a clasat pe primul loc la cursa de 10 km.

Anul acesta însă, Robert Hajnal și-a ales o altfel de provocare la crosul HOSPICE: va alerga timp de 12 ore pe bandă pentru stabilirea recordului national la această categorie.

Dacă vrei să alergi și tu cot la cot cu cel mai bun ultramaratonist român, poți să-ți rezervi un loc pe banda alăturată. Atenție, locurile sunt limitate!