Hope on Wheels

14-15 mai Eveniment virtual

Punem din nou în mișcare roțile speranței pentru a doua ediție a HOPE on Wheels powered by Decathlon. Pedalează oriunde ai fi, în țară sau în afara ei, pedalează cum îți place ție, pe trail sau asfalt, rapid sau în tihnă. Fă-o ca de obicei! Dar, de data aceasta, pentru două zile, transformă-ți pasiunea în ajutor pentru pacienții copii și adulți aflați în îngrijirea fundației HOSPICE Casa Speranței.

Înscrie-te gratuit la cursa care ți se potrivește și adaugă cu fiecare kilometru parcurs de tine o faptă bună pe traseul speranței.

Decathlon, sponsorul principal al evenimentului va dona câte 1 euro pe kilometru înregistrat în competiție pentru pacienții HOSPICE. Te poți înscrie la maximum 2 curse pe care le poți realiza oricând în intervalul competiției.

Anul acesta, în care aniversăm 30 de ani de HOSPICE Casa Speranței în România, poți să adaugi plăcerii pedalatului fie o donație, fie o campanie de strângere de fonduri, fie un mesaj pe firele de speranță aflate la HOSPICE. Cu sprijinul tău, putem ajunge MAI departe!

Unde? Când? Cum?

Oriunde în țară sau peste hotare, indiferent de suprafața aleasă (asfalt, drumuri forestiere, trasee montane, etc).

Dăm startul competiției pe 14 mai, la ora 5.00 A.M. iar finish-ul va fi pe 15 mai, la ora 20.00. În acest interval poți parcurge oricând dorești distanța propusă. Nu contează viteza cu care pedalezi, ci doar numărul de kilometri înregistrat.

Alege cursa și traseul care ți se potrivesc. Te poți înscrie la maximum 2 curse din competiție, până cel târziu pe 13 mai, ora 24.00. Fiecare cursă trebuie monitorizată prin telefon sau smartwatch cu o aplicație de mișcare care permite înregistrarea distanței parcurse (ex: Strava, Garmin, Polar, etc).

  • Fă o postare publică pe pagina ta pe Facebook cu un screenshot cu numărul de kilometri realizați și numărul de concurs, cu hashtag-ul #hopeonwheels și #decathlon
  • Copiază link-ul postării tale pe platforma de înscrieri (vei primi link-ul în mail-ul de confirmare a înscrierii)

Fă din cursa ta prilej de a-ți convinge familia și prietenii să susțină efortul tău printr-o donație. Noi îți facem profil de fundraiser pe platforma www.galantom.ro iar tu trebuie doar să dai de veste printre prieteni că vrei să ajuți.

Impactul sprijinului tău poate fi astfel mult mai mare pentru copiii și adulții care luptă în fiecare zi pentru viață. Orice ajutor contează, iar ei au nevoie de noi toți împreună.