Hope on Wheels

6-7 mai 2023 Eveniment virtual

Pentru al treilea an la rând, pregătim roțile să pornească spre speranță. Oriunde te-ai afla, în țară sau pe orice alt continent, pedalează și lasă roțile să se învârtă unde și cum îți place ție mai mult: pe trail sau asfalt, rapid sau în tihnă. Doar pornește la drum!

Pasiunea ta pentru bicicletă va pune în mișcare grija pentru pacienții copii și adulți cu boli incurabile de la HOSPICE Casa Speranței. Pentru pacienții care luptă pentru viață, fundația HOSPICE Casa Speranței va construi două spitale de îngrijire paliativă: unul la Brașov, pentru pacienții adulți și unul la Adunații-Copăceni, pentru copiii cu boli limitatoare de viață.

Fiecare kilometru parcurs de tine înseamnă o cărămidă în plus la temelia celor două noi spitale HOSPICE.  Decathlon, sponsorul principal al evenimentului va dona câte 1 euro pe kilometru înregistrat în competiție.

Poți și tu să adaugi plăcerii pedalatului fie o donație, fie o campanie individuală de strângere de fonduri. Doar împreună putem ajunge departe!

Unde? Când? Cum?

Oriunde în țară sau peste hotare, indiferent de suprafața aleasă (asfalt, drumuri forestiere, trasee montane, etc).

Dăm startul competiției pe 6 mai, la ora 5.00 A.M. iar finish-ul va fi pe 7 mai, la ora 21.00. În acest interval poți parcurge oricând dorești distanța propusă. Nu contează viteza cu care pedalezi, ci doar numărul de kilometri înregistrat.

Alege cursa și traseul care ți se potrivesc. Te poți înscrie la maximum 2 curse din competiție, până cel târziu pe 13 mai, ora 24.00. Fiecare cursă trebuie monitorizată prin telefon sau smartwatch cu o aplicație de mișcare care permite înregistrarea distanței parcurse (ex: Strava, Garmin, Polar, etc).

  • Fă o postare publică pe pagina ta pe Facebook cu un screenshot cu numărul de kilometri realizați și numărul de concurs, cu hashtag-ul #hopeonwheels și #decathlon
  • Copiază link-ul postării tale pe platforma de înscrieri (vei primi link-ul în mail-ul de confirmare a înscrierii)

Fă din cursa ta prilej de a-ți convinge familia și prietenii să susțină efortul tău printr-o donație. Noi îți facem profil de fundraiser pe platforma www.galantom.ro iar tu trebuie doar să dai de veste printre prieteni că vrei să ajuți.

Impactul sprijinului tău poate fi astfel mult mai mare pentru copiii și adulții care luptă în fiecare zi pentru viață. Orice ajutor contează, iar ei au nevoie de noi toți împreună.