Semimaratonul București 2023

13-14 mai 2023 București

Alătură-te TeamHOSPICE pe 13 și 14 mai la OMV Petrom BUCHAREST HALF MARATHON 2023 și ajută-ne să dăruim speranţă și demnitate celor care luptă pentru viață.

Alergarea ta pentru SPERANȚĂ va deveni sprijin pentru obiectivul nostru de a construi DOUĂ SPITALE de îngrijire paliativă: unul la Adunații Copăceni, pentru copiii cu boli incurabile și limitatoare de viață, iar cel de al doilea la Brașov, destinat adulților cu diagnostice oncologice.

În cei 30 de ani de existență, HOSPICE Casa Speranței a adus alinare, demnitate și prețuirea fiecărei clipe de viață pentru aproape 45.000 de copii și adulți cu boli incurabile.

Împreună, ducem speranța mai departe!

Dată limită pentru înscrieri: 7 mai

Alege cursa potrivită

21 km Semimaratonul

pentru cei ambiţioși și bine antrenaţi

10 km Cursa individuală

pentru cei ce vor să iși testeze limitele

3 x (6.5km + 7km + 7.6km) Ștafetă

pentru cei cărora le place să concureze alături de prieteni

2.5 km Cursa populară

pentru alergătorii începători

Ce trebuie să faci

Strânge minim 500 de lei printr-un profil de fundraising online sau poți depune suma direct în contul HOSPICE Casa Speranței:
RO59 BACX 0000 0002 7165 6000, Unicredit.

Nu ești singur în această aventură: poți strânge suma online, cu sprijinul prietenilor și cunoscuților tăi. Suntem convinși că știi mulți oameni de bine, care vor să ajute acolo unde e cea mai mare nevoie.

După ce te înscrii în Team HOSPICE noi îți facem cont pe platforma galantom.ro iar ție nu-ți rămâne de făcut decât să dai de veste că alergi pentru copiii și adulții cu boli incurabile îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței. Inspiră-i pe cei din jur să doneze pentru cursa ta!

Suntem o echipă, așa că îți stăm la dispoziție pentru informații suplimentare și te ajutăm cu ce ai nevoie în campania ta de fundraising.

Descarcă materialele

Pentru mai multe informaţii, contactează-ne:

Ana Șulea

0737 300 895
ana.sulea@hospice.ro