Semimaratonul București 2024

11-12 mai București

#TEAMHOSPICE SE PREGĂTEȘTE SĂ ALERGE LA OMV PETROM BUCHAREST HALF MARATHON 2024

Alergi și construiești. Cursele de anul acesta le parcurgi mai ușor sub o motivație atât de puternică : ajuți la construcția spitalului destinat îngrijirii paliative pediatrice, lângă București.

Copiii cu boli incurabile și limitatoare de viață au obosit. La fel și părinții lor. Îi obosesc grijile, sistemul, perspectiva. Dar noi am fost neobosiți, iar #TeamHOSPICE a dovedit de fiecare dată că poate să își adune forțele, să investească energie. Așadar, am fost uniți în misiunea de a fi neobosiți. La fel putem să fim și la ediția din acest an, ediția alergătorilor care construiesc.

Fii parte din #TeamHOSPICE și ajută-i pe copiii mulți, uitați și stigmatizați care sunt doar nume pe liste de așteptare, să aibă parte de îngrijirea paliativă care le poate reda speranța într-o copilărie cu alinare.

Cu orice km parcurs, dovedim că suntem neobosiți. Pentru ei !

Înscrie-te acum! | Înscrieri ștafetă

Dată limită pentru înscrieri: 5 mai 2024

Alege cursa potrivită

21 km Semimaratonul

pentru cei ambiţioși și bine antrenaţi

10 km Cursa individuală

pentru cei ce vor să iși testeze limitele

6.5km + 7km + 7.6km Ștafetă 3X

pentru cei cărora le place să concureze alături de prieteni

2.5 km Fun race

pentru alergătorii începători

Ce trebuie să faci

Strânge minim 500 de lei printr-un profil de fundraising online sau poți depune suma direct în contul HOSPICE Casa Speranței:
RO59 BACX 0000 0002 7165 6000, Unicredit.

Nu ești singur în această aventură: poți strânge suma online, cu sprijinul prietenilor și cunoscuților tăi. Suntem convinși că știi mulți oameni de bine, care vor să ajute acolo unde e cea mai mare nevoie.

După ce te înscrii în Team HOSPICE noi îți facem cont pe platforma galantom.ro iar ție nu-ți rămâne de făcut decât să dai de veste că alergi pentru construcția unui spital de îngrijire paliativă pediatrică lângă București. Inspiră-i pe cei din jur să doneze pentru cursa ta!

Suntem o echipă, așa că îți stăm la dispoziție pentru informații suplimentare și te ajutăm cu ce ai nevoie în campania ta de fundraising.

Pentru mai multe informaţii, contactează-ne:

Ana Șulea

0737 300 895
ana.sulea@hospice.ro