Transmaraton 2020

13 SEPTEMBRIE Transfăgărășan

Visezi să atingi norii?

Poți foarte bine să o faci în pași de alergare, printre cascade, lacuri glaciare și munți care alcătuiesc decorul unei alergări extraordinare. Aleargă în Team HOSPICE, pe cea mai frumoasă șosea din România: Transfăgărășanul.
Să alergi cu o lume întreagă la picioarele tale este o experiență pe care trebuie să o trăiești măcar o dată în viață. Iar apoi vei dori să te întorci aici, în fiecare an.

Dincolo de curse spectaculoase, Transmaratonul înseamnă oameni faini, dornici să-și pună alergarea în slujba unei cauze în care cred.
Alergătorii Team HOSPICE au reușit la a opta ediție a Transmaratonului să strângă peste 50.000 de lei, sumă care le-a asigurat copiilor cu boli incurabile 650 de lecții despre viață oferite în centrele de zi HOSPICE Casa Speranței.

Ne vedem la start?

Rezervă-ţi locul acum

Despre Transmaraton

Dincolo de 2.000m altitudine alergi cu o lume întreagă la picioarele tale. Alergi printre munți, cascade și lacuri glaciare, într-un decor desprins parcă dintr-o altă lume.

Pe Transfăgărășan vei avea ocazia să-ți depășești limite știute și neștiute.  Pentru asta te-ai antrenat în alergările tale obișnuite. Pentru extraordinar!

Pentru mai multe informatii, contacteaza-ne:

Beatrice Parîng
0728 130 076
beatrice.paring@hospice.ro