Transmaratonul 2017

17 septembrie 2017 Transfăgărașan

Aleargă pentru îngrijirea paliativă gratuită a bolnavilor incurabili!

Pe 17 septembrie luăm din nou startul în cea mai frumoasă cursă de alergare montană din România, Transmaraton, ocazia perfectă de a face sport de calitate și a ne întâlni cu prieteni vechi.

HOSPICE Casa Speranței este pentru al șaselea an consecutiv organizație beneficiară a Transmaratonului, iar anul trecut, 40 de alergători au participat la această competiție în Team HOSPICE. Împreună cu prietenii lor, au strâns aproape 20.000 de lei pentru copiii și adulții care suferă de boli incurabile și care au nevoie de îngrijire paliativă gratuită.

Aleargă și în acest an pentru cei loviți de un diagnostic necruțător, ajută-ne să le redăm demnitatea și să le oferim speranță! Anul acesta ne propunem să strângem fonduri care să acopere costurile pentru 250 de vizite la domiciliu.

Îți mulțumim pentru susținere și ne vedem la linia de start.

Despre Transmaraton

Vom “inchiria” cel mai frumos drum din lume pentru noi, alergatorii pasionati!
Imagineaza-te pe Transfagarasan – soseaua care serpuieste printre munti, urcand pana dincolo de 2.000 de metri – intr-o liniste deplina.

Vei fi tu si gandurile tale, ascultandu-ti pasii, respiratia si bataile inimii…

Te vei putea bucura de tot ceea ce iti ofera acest traseu spectaculos, indiferent daca vei alerga semi, maraton sau ultra! Patru anotimpuri intr-o singura zi. Izvoare, cascade si lacuri glaciare. Munti impozanti si un tunel de aproape un kilometru in care va straluci lumina frontalei tale.

Misiunea

În cadrul ediţiei 2017 a Transmaratonului ne dorim să strângem suma de 25.000 de lei, necesară pentru a asigura 250 de vizite la domiciliul pacienţilor. Te asigurăm că toate sumele strânse din sponsorizarea ta vor fi folosite corespunzător şi că vor avea un impact semnificativ asupra îngrijirii şi sprijinului pe care atât pacienţii noştri, cât şi familiile lor, îl primesc necondiţionat.

Sprijină cauza HOSPICE Casa Speranţei și fii alături de cei care  luptă cu un destin necruţător! Ia tu startul în cursă pentru a le alina suferinţa, pentru a le da speranţă și demnitate. Și pentru a le arăta că lupta nu o duc singuri.

Pentru mai multe informatii, contacteaza-ne:

Roxana Săndiţă
0723 246 981
roxana.cernauteanu@hospice.ro