Transmaratonul 2018

16 septembrie Transfăgărășan

Aleargă pentru îngrijirea paliativă gratuită a bolnavilor incurabili!

Pe 16 septembrie luăm din nou startul în cea mai frumoasă cursă de alergare montană din România, Transmaraton, ocazia perfectă de a face sport de calitate și a ne întâlni cu prieteni vechi.

HOSPICE Casa Speranței este pentru al șaptelea an consecutiv organizație beneficiară a Transmaratonului, iar anul trecut, 60 de alergători au participat la această competiție în Team HOSPICE. Împreună cu prietenii lor, au strâns aproape 40.000 de lei pentru copiii și adulții care suferă de boli incurabile și care au nevoie de îngrijire paliativă gratuită.

Aleargă și în acest an pentru cei loviți de un diagnostic necruțător, ajută-ne să le redăm demnitatea și să le oferim speranță! Anul acesta ne propunem să strângem fonduri care să acopere costurile pentru 350 de vizite la domiciliu.

Îți mulțumim pentru susținere și ne vedem la linia de start.

Despre Transmaraton

Vom “închiria” cel mai frumos drum din lume pentru noi, alergătorii pasionaţi!
Imaginează-te pe Transfăgărășan – soseaua care șerpuieste printre munţi, urcând până dincolo de 2.000 de metri – într-o liniște deplina.

Vei fi tu și gândurile tale, ascultându-ţi pașii, respiraţia și bătăile inimii…

Te vei putea bucura de tot ceea ce iţi oferă acest traseu spectaculos, indiferent dacă vei alerga semi, maraton sau ultra! Patru anotimpuri într-o singura zi. Izvoare, cascade și lacuri glaciare. Munţi impozanţi și un tunel de aproape un kilometru în care va străluci lumina frontalei tale.

Misiunea

În cadrul ediţiei 2018 a Transmaratonului ne dorim să strângem suma de 35.000 de lei, necesară pentru a asigura 350 de vizite la domiciliul pacienţilor. Te asigurăm că toate sumele strânse din sponsorizarea ta vor fi folosite corespunzător şi că vor avea un impact semnificativ asupra îngrijirii şi sprijinului pe care atât pacienţii noştri, cât şi familiile lor, îl primesc necondiţionat.

Sprijină cauza HOSPICE Casa Speranţei și fii alături de cei care luptă cu un destin necruţător! Ia tu startul în cursă pentru a le alina suferinţa, pentru a le da speranţă și demnitate. Și pentru a le arăta că lupta nu o duc singuri.

Pentru mai multe informatii, contacteaza-ne:

Roxana Săndiţă
0723 246 981
roxana.sandita@hospice.ro