Transmaraton 2019

17 septembrie Transfăgărășan

Aleargă pentru 650 de lecții despre viață

Când lupți cu o boală incurabilă, matematica zilelor și anilor te preocupă mai mult decât cea predată după manual. Se numără clipele una câte una, se adună amintirile, se înmulțesc cu cei dragi, se împart tuturor celor care-ți sunt în preajmă.

După această programă învață copiii cu boli incurabile în Centrele de Zi din Brașov și București, de la HOSPICE Casa Speranței. Copiii învață să-și accepte și să-și exprime emoțiile prin teatru sau prin muzică, fac mișcare prin sporturi distractive, își dezvoltă creativitatea prin joc și pictură sau explorează lumi necunoscute cu ajutorul realității virtuale.  Cu alte cuvinte, învățăm împreună să ne bucurăm de fiecare clipă de viață!

Pentru acești copii și pentru clipele lor de fericire te provocăm să alergi la cea de-a opta ediție a Transmaratonului. Anul acesta ne-am propus să strângem 50.000 de lei, adică fondurile necesare pentru 650 vizite ale copiilor în centrele de zi HOSPICE.

Ne vedem la start?

Despre Transmaraton

Dincolo de 2.000m altitudine alergi cu o lume întreagă la picioarele tale. Alergi printre munți, cascade și lacuri glaciare, într-un decor desprins parcă dintr-o altă lume.

Pe Transfăgărășan vei avea ocazia să-ți depășești limite știute și neștiute.  Pentru asta te-ai antrenat în alergările tale obișnuite. Pentru extraordinar!

Misiunea

La ediția din 2019 a Transmaratonului ne-am propus să strângem 50.000 de lei, adică fondurile necesare pentru 650 vizite ale copiilor cu boli incurabile în centrele de zi HOSPICE Casa Speranței. Împreună cu susținătorii tăi, poți alege câte astfel de vizite sau lecții de viață susții prin donații. Dacă și tu crezi că fiecare clipă de viață merită prețuită, te așteptăm să să ni te alături la cel mai spectaculos maraton al României.

Pentru mai multe informatii, contacteaza-ne:

Beatrice Parîng
0728 130 076
beatrice.paring@hospice.ro